(Βίντεο) Ο π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης μιλάει με θέμα: «Τα σχολειά του Πατροκοσμά και η Ανάσταση του Γένους», Μυτιλήνη 14/3/2015

αναρτήθηκε στις 17 Μαρ 2015, 7:04 π.μ. από το χρήστη Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, πολλών ιερέων, των εκπροσώπων των τοπικών κρατικών και στρατιωτικών αρχών, καθηγητών Θεολόγων και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 300 χρόνια από τη γέννηση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και της Ένωσης Θεολόγων Ν. Λέσβου (Παράρτημα της ΠΕΘ), το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 6 μ.μ στο Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, με θέμα: «Τα σχολειά του Πατροκοσμά και η Ανάσταση του Γένους» (Παρουσίαση με φωτεινές διαφάνειες).

Ομιλητής ήταν ο λεσβιακής καταγωγής Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης. Τον ομιλητή παρουσίασε στην εκλεκτή ομήγυρη, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων κ. Παναγιώτης Τσαγκάρης.

Ο π. Χρυσόστομος καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο με την παραστατική και μεστή νοημάτων ομιλία του για την ζωή και το έργο του μεγάλου εθναποστόλου Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.


Επεξεργασία βίντεο: Ζωηφόρος

Comments