Η ΠΕΘ διοργανώνει προσκυνηματικὴ ἐκδρομὴ στὴ βασιλίδα τῶν πόλεων, τὴν ἀλησμόνητη Πόλη

αναρτήθηκε στις 26 Μαΐ 2015, 12:32 π.μ. από το χρήστη Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων   [ ενημερώθηκε 26 Μαΐ 2015, 12:34 π.μ. ]
Η ΠΕΘ διοργανώνει π 17 ουλίου ως κα 22 ουλίου 2015, προσκυνηματικ κδρομ στ βασιλίδα τν πόλεων, τν λησμόνητη Πόλη, τν Κωνσταντινούπολη.

Τ πρόγραμμα τς κδρομς περιλαμβάνει πισκέψεις στν γία Σοφία, στ Οκουμενικ Πατριαρχεο, στν κκλησία τν Βλαχερνν, στ Μπαλουκλί, στ Χάλκη μ τν περίφημη Θεολογικ Σχολ κα σ πολλ κόμη προσκυνήματα κα ξιοθέατά της Κωνσταντινούπολης.

σοι π τ μέλη κα τος φίλους της ΠΕΘ πιθυμον τ συμμετοχή τους σ ατ τν κδρομική εκαιρία, ς πικοινωνήσουν τ συντομότερο δυνατό, μ τν κ. Ακατερίνη Γιαννοπούλου στ τηλέφωνο 210-5224180 γι να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.


Πρόγραμμα 

1η μέρα: Αθήνα - Κομοτηνή:

Συγκέντρωση ώρα 07:00 και αναχώρηση με πολλές ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Κωνσταντινούπολη:

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμετ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και το Βυζαντινό Υδραγωγείο όπου σήμερα ονομάζεται Γερεμπατάν. Φαγητό σε επιλεγμένη ταβέρνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη:

Το πρωί της Κυριακής θα εκκλησιαστούμε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Θα επισκεφθούμε λοιπόν, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και κατόπιν, την εκκλησία των Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά εψάλλει ο Ακάθιστος ύμνος. Θα ακολουθήσει έπειτα, η επίσκεψη και ξενάγηση μας στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου επίσκεψη στο Μπαλουκλί όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Φαγητό σε επιλεγμένη ταβέρνα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη σε κέντρο διασκεδάσεως με φολκλορικό πρόγραμμα.

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη:

Πρωινό και ελέυθερη μέρα ή προαιρετική μετάβαση στα Πριγκηπόνησα τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπο. Επίσκεψη στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή. Στη Πρίγκηπο ελεύθερος χρόνος για να κάνετε την περιήγηση του νησιού με άμαξες και να θαυμάσετε τα παλιά Ελληνικά αρχοντικά και το μαγευτικό τοπίο. Γεύμα σε γραφική παραλιακή ταβέρνα. Επιστροφή στην Πόλη μέσω της Κρεμαστής Γέφυρας του Βοσπόρου. Φαγητό σε επιλεγμένη ταβέρνα.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Κωνσταντινούπολη:

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ελεύθερες ώρες στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για τα τελευταία σας ψώνια. Αναχώρηση για την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Καβάλα - Αθήνα:

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Περιλαμβάνει

·  όλη την διαδρομή με πολυτελή υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν.

·  Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Κωνσταντινούπολη με μπουφέ πρωινό.

·  3  Γεύματα στη Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένες Ταβέρνες.

·  Δύο διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα.

·  Αρχηγός – Ελληνόφωνος ξεναγό.

·  Ταξιδιωτική ασφάλεια.

 

Δεν Περιλαμβάνει

·  Εισόδους μουσείων.

·  Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.

·  Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα της εκδρομής ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Tιμή κατ΄ άτομο :  300 Ευρώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-5224180 κα Αικατερίνη Γιαννοπούλου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Comments