Νέο ΔΣ και προγραμματισμός δράσεων του Παραρτήματος ν. Λάρισας της ΠΕΘ

αναρτήθηκε στις 9 Ιαν 2014, 6:33 π.μ. από το χρήστη Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων   [ ενημερώθηκε 9 Ιαν 2014, 6:35 π.μ. ]
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ
Ανθίμου Γαζή 35 - 41222 ΛΑΡΙΣΑ 
Τηλ. - Fax: 2410-618007 

Λάρισα, 8 Ιανουαρίου 2014

Προς τους Θεολόγους καθηγητές
Γυμνασίων - Λυκείων 
του ν. Λαρίσας.
Έδρες τους 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της εισόδου μας στο νέο έτος σας στέλνουμε εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο έργο όλων μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Ιωάννης Καραμήτρος, Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Κουτσιώρας, Γραμματέας: Παναγιώτα Κρούπη, Ταμίας: Ντικούλης Ηλίας και Μέλος: Δημήτριος Οικονόμου. Την Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι συνάδελφοι: Βασίλειος Στεργιούλης, Ευάγγελος Κουβαράς και Λεωνίδας Τέλιος.
Για το άμεσο προσεχές διάστημα το Συμβούλιο προγραμμάτισε τις ακόλουθες εκδηλώσεις και δραστηριότητες: 
1) Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014. Ημερίδα για το μάθημα των Θρησκευτικών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Π.Ε.Θ. και το Εργαστήριο Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης και θα γίνει στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ». Το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης θα σας γνωστοποιηθεί μόλις αυτό ολοκληρωθεί.
2) Ομιλία από τον διακεκριμένο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Σταύρο Μπαλογιάννη στη αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης.
3) Προσκυνηματικές επισκέψεις σε Μοναστήρια της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας για την Ακολουθία των Χαιρετισμών.
Για κάθε μια από τις ως άνω εκδηλώσεις καθώς και για όσες άλλες προγραμματισθούν θα ακολουθήσει ειδική πρόσκληση και ενημέρωση.
4) Εποπτικό υλικό. Όπως σας έχουμε ενημερώσει το έτος 2014 είναι αφιερωμένο στον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό. Το Κέντρο Ενότητος και Μελέτης - Προβολής των Αξιών μας «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» κυκλοφόρησε ένα DVD για τη ζωή και το έργο του Αγίου, το οποίο διατίθεται δωρεάν. Όσοι από τους συναδέλφους δεν το έχετε λάβει και ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Παραρτήματος γιά να σας δοθεί. Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι πλούσιο εποπτικό και βοηθητικό υλικό για το ΜτΘ και για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου μπορείτε να βρείτε στην πλήρως ανανεωμένη και βελτιωμένη ιστοσελίδα της ΠΕΘ www.petheol.gr 
Με εγκάρδιες ευχές και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

Ιωάννης Καραμήτρος

Η Γραμματέας

 Παναγιώτα Κρούπη

Comments